Σχόλια Συμμετεχόντων

Δυνατή ασπίδα σε δύσκολες εποχές

Το σημαντικό σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι είναι μια συγκλονιστική ανακάλυψη, κάτι που υπήρχε τόσα χρόνια και δεν είχε έρθει στην επιφάνεια και σ’ εμένα έρχεται την στιγμή που το αναζητούσα. Είναι μια δυνατή ασπίδα σε δύσκολες εποχές!!!

Ιωάννης Κοτρωνάκης – Δικηγόρος

Βρήκα επιχορήγηση 8000€

Έχουμε δημιουργήσει μια μπάντα καινούρια. Σήμερα ένας φίλος που είναι επιχειρηματίας μας λέει, για την μπάντα έχω ένα μέσο, το οποίο μπορεί να σας βρει σπόνσορες, αν κάνετε ένα live και να σας δώσουν 8000-10000€ ο καθένας για διαφήμιση.

Παναγιώτης Μαραγκός – Μουσικός

Γέμισε κόσμο το μαγαζί!

Έχω ένα μπαρ – ρέστοραντ. Αυτό τον καιρό η μια μέρα είναι χειρότερη από την άλλη. Χτες έκανα τις ασκήσεις εδώ και μετά πήγα στο μαγαζί. Ήμουνα ανάλαφρη, σίγουρη και ω! του παραδόξου γέμισε! Τέτοιο ταμείο είχαμε να κάνουμε μήνες!

Φωτεινή Κουλκουδίνα – Επιχειρηματίας

Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο για δουλειά!

Ήμουν μια φορά στο Λονδίνο και δεν είχα εργασία. Έκανα την άσκηση για ένα τέταρτο και πριν τελειώσω χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειά. Έβγαλα χονδρικά 150-200€. Συνέχισε να χτυπάει έτσι για μήνες χωρίς να κάνω τίποτα!

Μιχάλης Χατζάκης – Φαρμακοποιός

Αύξηση εισοδημάτων

Εδώ και 3 μήνες παρόλο που λένε κρίση-κρίση, εγώ έχω αύξηση στα εισοδήματά μου. Και όχι μόνο αυτό. Ο γιος μου δεν ήθελε ούτε καν να έρχεται στο μαγαζί. Άνοιγε την πόρτα κι έλεγε «καλημέρα, φεύγω». Τώρα είναι κάθε μέρα στο μαγαζί και προσπαθεί να το μάθει χωρίς να πω τίποτα.

Βούλα Χατζηβασιλειάδου – Επιχειρηματίας

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με το ΑΦΗΝΕΙΝ

Στο Λονδίνο, όταν έχω κάποιον πελάτη ο οποίος είναι διστακτικός και λέει «Τώρα να το ψωνίσω το γυαλί; Να φέρω την γυναίκα μου; Να φέρω τα παιδιά μου;», εγώ κάνω το ΑΦΗΝΕΙΝ και τις πιο πολλές φορές το ψωνίζει το γυαλί.

Εμμανουέλα Χατζάκη – Οπτικός

Υποχώρησε έντονος πόνος στο στήθος

Είχα ένα πόνο στο στήθος. Πολύ έντονο και μετά τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Δεν έπιανε τίποτα. Εφάρμοσα αυτή τη μέθοδο και έφευγε κατά 80%. Υποχωρούσε, ατονούσε, μέχρι που σχεδόν εξαφανίστηκε.

Σταύρος Κανδηράκης – Συνταξιούχος

Μου χάρισαν ενοίκιο 600€!

Έβαλα, για χάρη παιχνιδιού στο ΑΦΗΝΕΙΝ, μέσα σε 3 μέρες να κερδίσω 100€. Την τρίτη μέρα το μεσημέρι, πηγαίνω να πληρώσω το ενοίκιο του καταστήματος και, καθώς έδινα τα χρήματα, μου λέει η ιδιοκτήτρια: «Αυτά τα λεφτά είναι δικά σου, αυτόν τον μήνα δεν τον θέλουμε» και ήταν 600€!

Αντωνία Τσάλτα – Επιχειρηματίας

Έκλεισα επαγγελματική συμφωνία!

Ήθελα να δώσω μια προσφορά αλλά δεν ήξερα σε τί τιμή. Είχανε πάει κι άλλοι ανταγωνιστές. Έκανα ένα απόγευμα την άσκηση και την άλλη μέρα ο υπεύθυνος μου είπε τί προσφορές είχαν δώσει οι άλλοι χωρίς να ρωτήσω, χωρίς να τον ξέρω καν. Με τον άνθρωπο αυτόν συνεργαζόμαστε πλέον!

Γιώργος Κανδηράκης – Μηχανολόγος, Μηχανικός

Συνεργάστηκε αρμονικά με συναδέλφους

Είχα τεράστια προβλήματα με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν και είχα φτάσει σε σημείο να λέω «παραιτούμαι». Εκείνο το Σαββατοκύριακο έκανα μόνο ΑΦΗΝΕΙΝ. Μέσα σε μια εβδομάδα με βοηθούσαν με δικούς μου πελάτες και την Παρασκευή πήγαμε για ποτό!

Εμμανουέλα Χατζάκη – Οπτικός

Άλλαξε μια ενοχλητική συμπεριφορά του άλλου για πάντα!

Στο βίντεο περιγράφεται πώς μέσα σε 2 ώρες, εφαρμόζοντας μια απλή άσκηση από την «Τέχνη των Νικητών», μπόρεσε να αλλάξει μια ενοχλητική συμπεριφορά για πάντα, χωρίς να πει ούτε λέξη στο πρόσωπο που την ενοχλούσε! Ακούστε επίσης κι άλλες ιστορίες με θεαματικά αποτελέσματα!

Είμαι υπεύθυνος για την ζωή και την ύπαρξή μου

Το πρόγραμμα ήταν ευχάριστο και απελευθερωτικό. Μια παλιότερη φράση που λέγαμε, «εγώ είμαι υπεύθυνος για την ζωή και την ύπαρξή μου», βλέποντας εδώ πώς ο δικός μου τρόπος σκέψης επηρεάζει την συμπεριφορά των άλλων, αποκτάει άλλο νόημα.

Γιώργος Κανδηράκης – Μηχανολόγος, Μηχανικός

Να εξαπλωθεί κι αλλού, το χρειαζόμαστε!

Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό, και έκαμψε τις αντιστάσεις μου, γι’ αυτό νομίζω είχα και τα οφέλη! Μου άρεσε που, όταν κάποιος έλεγε ένα πρόβλημα, άφηνες την έδρα κι ερχόσουν και ασχολιόσουν προσωπικά με εκείνον. Το χρειαζόμαστε, να εξαπλωθεί κι αλλού!

Αντωνία Τσάλτα – Επιχειρηματίας

Για οποιαδήποτε απο- ρία ή διευκρίνηση, επι- κοινωνήστε μαζί μας στο 210 64 22 002 ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας με κλικ εδώ

Επένδυση:120€ (80€ για ανέργους, φοιτητές)

Ειδικές Προσφορές για έγκαιρη εγγραφή:

• 70€ το άτομο
• 50€ το άτομο για ανέ- ργους και φοιτητές

Επένδυση Σεμιναρίου
«Βασικές Αρχές της Τέ- χνης των Νικητών»:
30€

Επένδυση Σεμιναρίου
«7 Βήματα για αποτε- λεσματικούς στόχους»:
120€

Δηλώστε Συμμετοχή ΤΩΡΑ!
  • kate spade bag
  • mk handbags
  • kate spade wallet